Misschien fiets je al een tijdje en wil je wel eens ervaren hoe het is om in een groep te fietsen. Maar je weet niet zeker of het iets voor je is of niet. Je hebt begrijpelijke vragen als: kan ik het tempo wel bijhouden; is het gevaarlijk; wachten ze op me als ik achterop raak; houden ze rekening met me als beginner en houden ze zich wel aan de verkeersregels.

Om een antwoord te krijgen op die vragen kent TTL het gratis proeflidmaatschap van een maand. In die periode kun je kennismaken met het fietsen in TTL-verband in de verschillende groepen van Recra (gem 23 km.) tot A-groep (gem. 32 km.). Na het proeflidmaatschap kun je besluiten of je lid wordt van TTL.
Je kunt je aanmelden voor het proeflidmaatschap door het onderstaande formulier in te vullen.

Tijdens het proeflidmaatschap zijn jouw fiets en persoonlijke eigendommen verzekerd via de NTFU. De NTFU is de koepelorganisatie voor fietsclubs in Nederland. Daarbij zijn inmiddels ruim 60.000 fietsers aangesloten.
Daarvoor is het noodzakelijk, dat je de gegevens in het formulier invult. Als je besluit geen lid te worden van TTL worden de gegevens weer uit de administratie verwijderd.